Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A sebzett vad a jóllakott bajnok ellen

Az éllovas Inter látogat a gyenge idényt futó és a kiesés ellen küzdő Sassuolo otthonában a Serie A 35. fordulójának szombati játéknapján. A csapatok erejét elnézve a mérkőzés „országos 2-es”, ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a két együttesnek merőben eltérő lehet a motivációja.

Az Inter házát nem érheti szó a bajnoki szezont illetően. Simone Inzaghi csapata hamar élre állt, magabiztos, eredményes és nem egyszer szórakoztató futballal verte végig a Serie A mezőnyét. Idényüket tekintve a decemberi kupabúcsú és a BL-nyolcaddöntőben való kiesés jelenthet némi csalódást.

A Sassuolo ellenben klasszikus sebzett vad. A zöld-feketék hamar elvesztették Achilles-sérülést szenvedő klublegendájukat, Domenico Berardit, ami rá is nyomta a bélyegét a csapat szezonjára. Az együttes jelenleg úgy áll 26 ponttal az utolsó előtti helyen, hogy öt pontra van a még éppen bennmaradó pozícióban álló Empolit.

Érdekesség viszont, hogy az Inter idén mindössze egyetlen meccset veszített az olasz bajnokságban, éppen a Sassuolo ellen. A Serie B felé tartó csapat ráadásul idegenben tudta megverni Inzaghi csapatát. Hab a tortán, hogy a Sassuolo hátrányból fordítva győzött a Giuseppe Meazzában.

(Kiemelt kép: Inter/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)