Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A sikereket halmozó Real karnyújtásnyira kerülhet a bajnoki címtől

Nincs egyszerű helyzetben a Real Sociedad, amely miután jelen szezonban a Bajnokok Ligájában szerepelt, vélhetően jövőre is ott akar lenni a nemzetközi kupaporondon. A baszkok 51 pontjukkal a hatodikok, hét pontra lemaradva az előttük álló Athletic Bilbaótól, üldözőik viszont ott lihegnek a nyakukban. A Betis 48, a Valencia 47 ponttal áll.

A Sociedad tehát akár még le is csúszhat a nemzetközi kupás indulást érő helyezésekről, vagyis hátralévő hat meccsükön szükségük van a pontokra. Az első feladat viszont a lehető legnehezebb a La Liga mezőnyéből: azt a Real Madridot fogadják, amely épp most nyert egy El Clásicót, aminek köszönhetően 11 ponttal vezeti a tabellát.

A „királyiak” a Barca legyőzése mellett az európai porondon is nagy skalpot gyűjtöttek. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az RB Leipziget, míg a legjobb 8 között büntetőpárbajban a Manchester City-t búcsúztatták.

A Sociedad ráadásul nem is tartozik a különösebben erős csapatok közé, ha a hazai pályán játszott bajnokikat nézzük: 6-6-3-as mérleggel mindössze a kilencedik legkellemetlenebb vendéglátónak számít. A két csapat őszi bajnokija egyébként Sociedad góllal indult, ám a Real talpra állt, és végül 2-1-re győzött a Bernabeuban.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)