Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A Spurs lehet a mérleg nyelve a PL-aranycsatában

Egyszerre lehet légy az ősi rivális levesében, és tehet a saját céljainak eléréséért a Tottenham. A Spursnek ehhez nincs más dolga, mint a Premier League vasárnapi játéknapján hazai pályán legyőzni a bajnoki címért küzdő Arsenalt. Ange Postecoglu együttese ezzel saját BL-kvalifikációs esélyét is alaposan megnövelné.

Az Arsenal úgy áll 77 ponttal a tabella élén, hogy a tőle egy egységgel lemaradó Manchester City egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, vagyis vesztett pontokban már a „Polgárok” vezetnek. A Tottenham azt az Aston Villát üldözi, amelynek előnye tekintélyes a negyedik helyen, ugyanakkor három mérkőzéssel többet játszott, mint a Spurs.

A Tottenham jókora pofonból érkezik a mérkőzésre: Ange Postecoglu fiai legutóbb a Newcastle United otthonában futottak bele egy 4-0-s zakóba. Mikel Arteta csapata viszont önbizalomnövelő győzelmen van túl: 5-0-ra győzte le a házi gólkirálya nélkül felálló – egyébként szintén városi rivális – Chelseat.

A Spurs az elmúlt öt nekifutásából csak egyszer tudta legyőzni az Arsenalt, akkor viszont 3-0-ra. Az „Ágyúsok” ezzel szemben háromszor is nyertek, az idény őszi bajnokiján pedig 2-2-es döntetlen született.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)