Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A Stuttgart adhatja meg a kegyelemdöfést a Bayern szezonjának

34., azaz zárófordulójához érkezett a Bundesliga, következésképpen a kör valamennyi mérkőzését egy időben, szombat délután rendezik. Az élmezőnyben már kevés izgalom maradt, az öt BL-szereplő közül a legvadabb forgatókönyv esetén is csak kettő cserélhet  helyet egymással.

Ezek egyike viszont az a Bayern München, akinek hányattatott szezonjáról már több korábbi felvezetőben is írtunk. A bajoroknak a velük ellentétben kiváló szezont futó Vfb Stuttgart énekelheti ki a sajtot a szájából – az pedig már önmagában szokatlan, hogy ez a bizonyos sajt is csak az ezüstérem.

Ez azonban csak akkor történhet meg, ha a Bayern nem csak pontokat, de mérkőzést is veszít a Hoffenheim otthonában. Kane-ék gólkülönbsége (+51) ugyanis jóval jobb, mint a Stuttgarté (+35). A Hoffenheim ugyanakkor kemény ellenfél lehet, hiszen éppen nemzetközi kupás indulási jogát készül megvédeni a mögötte loholó Freiburgtól.

A Stuttgart ellenfele ugyanakkor finoman szólva is verhető. A Mönchengladbach nem fut jó szezont, s bár a kiesési osztályozót már biztosan elkerüli, nagy várakozásai nem lehetnek az utolsó forduló előtt, hiszen legjobb esetben is csak – egyet feljebb kapaszkodva – a 12. helyet szerezheti meg.

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)