Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

A WHU és a Pool van a legnagyobb bajban az EL-visszavágók előtt

Négyre csökken a labdarúgó Európa-liga mezőnye, mivel csütörtökön lejátsszák a negyeddöntős párosítások visszavágóit. Az odavágókon születtek kisebb és nagyobb meglepetések is, ám lefutottnak egy párharc sem tekinthető.

Az olasz házinegyeddöntőben a Roma fogadja a Milan csapatát meglehetősen kedvező előjelekkel. De Rossi együttese ugyanis egy hete a San Siróban nyerni tudott, így hazai pályán nincs más dolga, mint megóvni előnyét. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen a Milan magának is köszönheti, hogy hazai pályán gól nélkül maradt.

A sorozat harmadik olasz csapata, az Atalanta vaskos meglepetést okozott múlt héten az Anfield Roadon. Nem csak Gasperini múlta felül Jürgen Kloppot, de csapata is a németét: a kék-feketék 3-0-ra nyertek Liverpoolban, amivel nagyon jó pozícióból várhatják a visszavágót Szoboszlaiék ellen.

A gyatra formában lévő Marseille a Benfica otthonában sem tudta megtörni immár öt meccsesre rúgó vereségsorozatát. A portugálok 2-0-s előnyben voltak, ám Pierre-Emerick Aubameyang szépítésével annyit azért elértek a franciák, hogy van mibe kapaszkodniuk a hazai visszavágón.

A legirigylésreméltóbb helyzetben a Leverkusen van. Xabi Alonso csapata két gólos előnyt visz magával a West Ham otthonába, ráadásul a hétvégén történelmet írt és megnyerte a Bundesligát. A szezon hátralévő részében így minden fókuszát az Európa-ligára és a Német Kupára összpontosíthatja.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)