Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kupahelyekért küzdő csapathoz utaznak Schäferék

A hosszú sérülése után klubjába és a válogatottjába is jó formában visszatérő Schäfer András csapata, az Union Berlin idegenben játszik a Bundesliga 29. fordulójának pénteki játéknapján. A vendéglátó az az Augsburg lesz, amelynél benne van a pakliban, hogy hamarosan szintén rendelkezik magyar játékossal.

Dárdai Márton távozhat a Herthától és a Bundesligába igazolhat

Bár az előző szezon láttán kevesen gondoltak erre, a két együttes közül jelenleg az Augsburg küzd komolyabb célokért. Jess Thorup csapata 36 pontjával a 7. a tabellán, egy komoly hajrával akár nemzetközi kupás helyet is megcsíphet. Az Union ezzel szemben gyatrán kezdte az évet, s bár az edzőváltás óta konszolidálódott a helyzete, jelenleg a nem túl előkelő 14. helyen áll.

Az idei teljesítmény és a tabellán elfoglalt helyek – nem meglepő módon – az oddszokon is látszanak. A bukmékerek inkább a pályaválasztó sikerét valószínűsítik, egyértelmű favoritnak ugyanakkor nem nevezhető az Augsburg. A sok vagy kevés gól kérdésében viszont már nem olyan biztosak, ott nagyjából a fifty-fiftyre utalnak a szorzók.

A két csapat őszi bajnoki mérkőzése Berlinben 1-1-es döntetlennel ért véget. Mindkét együttes egy-egy győzelmen, döntetlenen és vereségen van túl a Bundesliga elmúlt három fordulójában.

 

(Kiemelt kép: 1. FC Union Berlin/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)