Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Ausztriába érkezik a darts világának krémje

Nyugati szomszédunkba érkezik a darts világ közvetlen és közvetett élvonala is. Igaz egy nap különbséggel, hiszen a Premier League mezőnye és további 8 versenyző csak szombaton, a legjobb 32 között csatlakozik be a PDC European Tour ötödik, ausztriai állomásán.

Attól azonban nem kell félni, hogy a pénteki első kör ne tartogatna izgalmasnak ígérkező összecsapásokat. A menetrend ötödik mérkőzése például egy balti rangadó lesz, amit Darius Labanauskas és Madars Razma vív egymással. Eddigi három csatájukból a litván kettőt, míg a lett egyet tudott elhozni, a Touron viszont most először mérkőznek.

A bukmékerek Razmához hasonló mértékben favorizálják a tavalyi junior vb-döntő vesztesét, Gian van Veent a jóval tapasztaltabb José de Sousa ellen. Való igaz, a portugál nincs éppen a legjobb formában, míg az ifjú holland a hónapban már a világranglista top 20-ából is szedett skalpot Josh Rock személyében.

Az első napot Dmitri van den Bergh és Gabriel Clemens összecsapása zárja, amely az oddszok alapján az egyik legszorosabb mérkőzésnek tűnik. Előbbi eddig 4-2-re vezet utóbbi ellen az egymás elleniben, ha viszont csak a touros találkozóikat nézzük, akkor 1-1 a mérleg.

(Kiemelt kép: Professional Darts Corporation/Facebook)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)