Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Tottenham - Manchester

Az egyik fél nagyot bukhat a City és a Tottenham meccsén

Mind a Tottenham, mind a Manchester City számára sorsdöntő lesz a két csapat egymás elleni bajnoki összecsapása. A két gárda közül el még egyik sem érheti, elbukni viszont bármelyik elbukhatja a maga célját. Sőt, minden valószínűség szerint legalább az egyikük el is fogja bukni.

Az újabb bajnoki címére hajtó Manchester City egy ponttal lemaradva üldözi a jelenleg éllovas Arsenalt, ugyanakkor éppen ezzel a találkozóval dolgozza le meccshátrányát. Vagyis, amennyiben győzni tud a Spurs vendégeként, átveszi a vezetést, és az utolsó körben a saját kezében lesz a sorsa.

A Tottenham ezzel szemben a Bajnokok Ligájában való indulási lehetőségre hajt. amelyhez azt az Aston Villát kellene lehajráznia, amely tegnap otthon ikszelt a Liverpoollal. A Villa öt pont előnnyel megy a Spurs előtt, ám eggyel többet játszott, vagyis a londoniak egy sikerrel két pontra kúszhatnának fel.

A két csapat az őszi bajnokiján szenzációs meccset játszott egymás ellen: a Tottenham szerzett vezetést, ám végül a 90. percben éppenhogy egyenlíteni tudott a 3-3-mal záruló mérkőzésen. A felek az FA-kupában szintén összefutottak, akkor egy 1-0-s győzelemmel a City ment tovább.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)