Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Az egyik félnek már tét nélküli a német bajnokság rangadója

A Bundesliga 30. fordulójának legpatinásabb párosítása a Bayer Leverkusen dortmundi vendégjátéka. A találkozó értékéből azonban valamelyest levon, hogy a két fél közül csak a Dortmund számára van valós tétje a meccsnek Xabi Alonso csapata ugyanis a rá egész évben jellemző magabiztossággal behúzta a bajnoki címet az előző körben.

Komoly panaszra a Borussia híveinek sem lehet oka. Csapatuk az Atlético Madrid ellen hátrányból fordította meg párharcát, és bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. A sorozatban való jövő évi indulásra is reális az esélye az együttesnek, ezért azonban még küzdenie kell, hiszen a forduló előtt az ötödik, még éppen nem BL-helyet érő pozíciót foglalja el.

A Dortmund a bajnokság hatodik legjobban teljesítő csapata, ha hazai mérkőzésekről van szó. 8-2-4-es mérlegükkel 26 pontot gyűjtöttek otthon. A Leverkusen az egész bajnokság során összesen négy döntetlen erejéig botlott, ám mostanra Xabi Alonso legénységének már az Európa-liga hajrája és a kupadöntő lebeghet a szeme előtt.

A mérkőzésre megszabott nyereményszorzók alapján a bukmékerek szerint teljes mértékben háromesélyes az összecsapás. Azt ugyanakkor valamivel egyértelműbbnek látják, hogy mindkét együttes gólt szerez majd a találkozón.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)