Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Bajnokavatást hozhat a városi derbi

Aligha fér már kérdés az idei olasz labdarúgó bajnokság győztesének kilétéhez: az Inter hat fordulóval a vége előtt 83 ponttal áll az élen. Ez tizennéggyel több mint ami az első számú üldözőnek, a Milannak van. A 33. körben esedékes milánói derbi így azért is különleges, mert Simone Inzaghi az ősi rivális legyőzésével lehet matematikailag is bajnok.

Az Inter végig nagyon magabiztosan teljesített a Serie A idei kiírásában. A Nerazzurri 26 bajnoki győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedett, és ötször játszott döntetlent. Igaz, az Olasz Kupától már decemberben búcsúztak, míg a BL-ben az első kieséses körnél jött nekik a végállomás.

A Milan a szezon eleji várakozásokhoz mérten szintén nem panaszkodhat a szezonjára. Stefano Pioli gárdája szilárdan őrzi a második helyet a tabellán. Az őt követő Juventus úgy van öt ponttal a piros-feketék mögött, hogy az „Öreg Hölgy” egy mérkőzéssel többet játszott. Igaz, hét közben kudarcélményből is jutott a Milannak, a Roma ugyanis kiütötte őket az Európa-ligából.

A bukmékerek a papíron idegenben (a két csapat ugyanazt a stadiont használja) játszó Intert érzik esélyesebbnek, vagyis ha bejön a papírforma, lesz bajnokavatás. Ennél biztosabbnak látják viszont azt, hogy mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen.

(Kiemelt kép: Inter/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)