Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Bajnokit nem, kupadöntőt viszont játszanak hétvégén a spanyolok

2022 után 2024-ben is a Real Madrid és a Barcelona részvétele nélkül rendezik meg a Copa del Rey döntőjét. A két gigász már a legjobb négybe sem került be: a Realt a nyolcaddöntőben az Atlético, míg a katalánokat a negyeddöntőben a Bilbao intézte el. Utóbbi csapat meg sem ált a fináléig, amelyben a Mallorcával mérkőzhet.

Az oda-visszavágós elődöntőben a Mallorca a Real Sociedadon kerekedett felül: hazai 0-0 után idegenben 2-1-re verték a baszkokat. A Bilbao eközben a vártnál simábban lépett túl az Atléticón, amelyet idegenben 1-0-ra, majd hazai pályán 3-0-ra győzött le. A döntőt semleges pályán, Sevillában rendezik.

A bajnokságban már mindkét idei mérkőzését lejátszotta egymással a két csapat. A Mallorca hazai pályán még ki tudott harcolni egy gól nélküli döntetlent ősszel, a téli mérkőzésen viszont 4-0-ra nyert a Bilbao. Ha a legutóbb öt mérkőzésre vetítjük a két csapat közös múltját, a mérleg egyenlőséget mutat. Egy-egy győzelem mellett a felek háromszor osztozkodtak a pontokon.

A bukmékerek egyértelműen a Bilbaót favorizálják a trófea megnyerésére, a nyereményszorzók alapján arra is hajlanak, hogy rendes játékidőben megnyeri a kupát a baszk együttes. Gólzáporra viszont nem számítanak, sőt a „Mindkét csapat gólt szerez” opciónál is a „nem” kimenetelt tartják valószínűbbnek.

 

(Kiemelt kép: Athletic Club/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)