Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Beáldozhatja az Inter a nehéznek ígérkező bolognai bajnokit?

Simone Inzaghi Interje a 2023/24-es szezonban túlzás nélkül oktatja a Serie A mezőnyét. A milánói csapat 27 bajnokijából csak egyet vesztett el, három döntetlen kivételével az összes többit megnyerte. 72 megszerzett pontja tizenöttel több, mint az első számú üldözőnek számító Juventusé.

A kék-feketék szombaton azonban éppen annál a Bolognánál vizitálnak, amely ellen négy pontvesztésükből az egyiket elkönyvelhették. Ősszel 2-0-s hátrányból mentett pontot a Bologna a Giuseppe Meazzában. Karácsony előtt az Olasz Kupában is kemény dió volt Thiago Motta csapata az Internek, hosszabbítás után meglepetésre ők mehettek tovább.

A Bologna teljesítménye a bajnokságot illetően is üdítő meglepetés Itáliában. Az évek óta szisztematikusan építkező csapat jelenleg a 4. helyet foglalja el a bajnokságban. Joggal pályázik arra, hogy alanyi jogon BL-szereplést érő helyen fusson be.

Az biztos, hogy az Inter nem számíthat könnyű győzelemre a Dall’Arában. Ráadásul az is kérdéses, hogy a tetemes pontelőny birtokában Inzaghi mekkora energiákat kíván a meccsre áldozni. A csapatra ugyanis négy nappal a Bologna elleni ütközet után fontos BL-meccs vár.

Összesítésben 1-0-s fór tudatában utaznak az Atlético Madridhoz, ahol minden bizonnyal kilencven percnyi gladiátorharc vár rájuk. Az Inter vezetőedzője számára tehát elgondolkodtató lesz, hogy esetleg egy alaposan rotált kezdőcsapat felállításával tartalékolja kulcsemberei energiáját a hétközi BL ütközetre.

A Bologna-Inter találkozó szombaton este 6 órakor kezdődik, Magyarországon a Sport1 közvetíti.

 

(Kiemelt kép: Inter/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)