Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Biztos a Pool a számára tét nélküli meccs esélyese?

Nézőpont kérdése, hogy nyugalmas, vagy csalódást keltő helyzetben van a Liverpool, amely két fordulóval a vége előtt biztos bronzérmesnek mondhatja magát a Premier League-ben. Ha azt nézzük, hogy a csapat a teljes belső középpályáját lecserélte a nyáron, akkor bőven sikeresnek nevezhető ez a szereplés, ha viszont arra gondolunk, hogy nyolc fordulóval a vége előtt még a bajnoki versenyfutás részese volt, kevésbé örömteli a helyzet.

Ami viszont tény, a Poolnak se előre se hátra, nincs az a fordgatókönyv, amellyel a „vörösök” ne a harmadik helyen futnának be a bajnokság végén. Nem úgy az Aston Villa, amely úgy áll a negyedik helyen, hogy papíron a mögötte érkező Tottenham még előzhet, amivel a birminghamiek kicsúsznának a BL-indulást érő pozíciókból.

Unai Emery együttese ráadásul egy kudarcot már kénytelen volt feldolgozni a napokban. Bár a párharc előtt a papírforma az ő döntőbe jutásukat ígérte, a Villa az Európa-konferencialiga elődöntőjében kettős vereséggel esett ki a korábban a Fradit is kiejtő Olympiakosszal szemben.

Dacára annak, hogy valós tétje csak az Aston Villa számára van a találkozónak, a bukmékerek a vendég Liverpoolt tartják esélyesnek a győzelemre. Igaz, ősszel a Poolnak nem jelentett gondot a Villa legyőzése: hazai pályán Szoboszlai első liverpooli góljával szereztek vezetést, hogy aztán 3-0-ra nyerjenek.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)