Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

BL-helyért zajló rangadóval tér vissza a francia bajnokság

Többek között a Lille és a Lens mérkőzésével tér vissza a klubfutball pénteken. A két csapat a Ligue 1 27. fordulójában találkozik egymással, a tét pedig mindkettő számára nagy, hiszen az európai kupaindulást érő helyekért zajló versenyben szükségük van a pontokra.

A pályaválasztó Lille jelenleg a 4., Bajnokok Ligája selejtezőt érő pozíciót foglalja el a francia pontvadászatban, ám a Lens mellett a Nice is szorosan üldözi. Rosszkor ugyanakkor nem jött nekik a válogatott szünet, hiszen azelőtt három meccsen át voltak nyeretlenek, beleértve a Sturm Graz elleni Ekl-párharc közel tét nélküli visszavágóját.

A Lens mindössze egyetlen ponttal gyűjtött kevesebbet vendéglátójánál, ami a 6. helyezésre elég. A szűk két hetes brék előtti leállás viszont őket is érhette volna rosszabbkor. Elmúlt öt meccsükből hármat is elbuktak, közte a Freiburg elleni EL-visszavágóval, amely Sallai Roland duplájáról is emlékezetes.

A felek ezt megelőző öt egymás elleni mérkőzése közül három is döntetlen lett. A fennmaradó kettőből mindkét csapat egyet-egyet tudott megnyerni. A gólokra viszont van okunk várni, az öt emlegetett fellépés közül csak egy volt olyan, amelyen nem tudott mindkét csapat betalálni.

(Kiemelt kép: LOSC/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)