Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Botrány, majd békülés – újabb vb-meccs előtt hokisaink

Több olyan dolog is történt a magyar jégkorong válogatott Románia elleni vb-mérkőzésén, amelyet sportpályán igen ritkán láthatunk. Egyrészt a mieink masszív favoritként szenvedtek szenzáció számba menő vereséget keleti szomszédainktól, ugyanakkor ez a sztori kevésbé meghökkentő része volt.

A találkozó után a mieink egyik kulcsjátékosa, Galló Vilmos nemes egyszerűséggel lebohócozta a szövetségi kapitányt. Bár a többi nyilatkozó nem fogalmazott ilyen erősen, sok pozitívum tőlük sem hangzott el. Való igaz, a világbajnokságot megelőzően a posztra saját magát kinevező Don MacAdamről finoman szólva sincs elájulva a hazai hokiközeg.

A csütörtöki hírek szerint azóta a csapat és a szakmai stáb megbeszélte a dolgokat, Galló pedig bocsánatot kért nyilatkozatáért. Azóta a csapat kapitánya, Erdély Csanád már arról beszélt egy videóüzenetben, hogy az együttesnek minden fókusza az olaszok elleni mérkőzésen van, amelyet szeretnének megnyerni.

 

Hogy azt a fókuszt mennyire sikerült valóban helyreállítani, azt talán még az öltözőben sem tudják pontosan, nemhogy azon kívül. A bukmékerek mindenesetre az olaszokat tarják esélyesebbnek.

 

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)