Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Bournemouth – Palace: nyugodt csapatok találkozója?

Nincs nagyobb szakadék az angol Premier League tabelláján annál, mint ami a Bournemouth és a Crystal Palace. A bajnokság 13. és 14. helyezettjét ugyanis 8 pont választja el egymástól. Ekkora különbség csak az ötödik Tottenham és az őt követő Manchester United, minden egyéb pozícióért élesebb verseny zajlik.

A Kerkez Milost is foglalkoztató Bournemouth gyengén kezdte az évet, a satjóban Andoni Iraola vezetőedző esetleges távozásáról is szó volt, a „Cseresznyések” viszont idővel kiegyenesedtek. Jelenlegi helyezésük a laza létbiztonságot garantálja számukra, a kieső helyektől 16, a top hattól 10 egyégnyi távolban vannak. Látszólag a válogatott szünet alatt sem veszítették el formájukat, a FIFA-brék előtt a Luton ellen emlékezetes meccsen fordítottak, majd a hétvégén az Evertont legyőzve tértek vissza.

A „biztos bennmaradás, de semmi több” specialistája, a Crystal Palace szintén ott folytatta ahol abbahagyta. A londoniak a válogatott szünet előtt szintén a Lutonnal, míg utána a Nottinghammel találkoztak – mindkét találkozónak 1-1-es döntetlen lett a vége. Nagy panaszuk azonban nekik sem lehet, a kiesőzónától 8 pontnyi – biztosnak mondható – távolságra vannak.

A felek őszi bajnokiját akkor idegenben a Bournemouth nyerte, amely a kialakított gólhelyzetek minősége alapján megérdemelten nyerte a találkozót. A két csapat azt megelőző négy mérkőzéséből viszont – egy döntetlen mellett – hármat is a Crystal Palace tudott megnyerni.

 

(Kiemelt kép: AFC/Bournemouth/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)