Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Bukott BL-csapatok rangadója a Serie A-ban

Hétközi csalódáson áteső nagycsapatok találkoznak az olasz bajnokság 29. fordulójának rangadóján. Mindkét együttesnek spanyol hóhér adatott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az Intert (büntetőpárbaj után) az Atlético, míg a Napolit a Barcelona ütötte ki.

Valamivel szomorúbb talán az Inter lehet, hiszen előnyről kezdte a visszavágót, és néhány perccel a rendes játékidő vége előttig továbbjutásra is állt. Az Inzaghi-csapatnak így csak a bajnokság behúzása maradt feladatul. Ehhez nem csekély, 16 pontos előnyt kell beosztaniuk a kék-feketéknek.

A Napolinak ezzel szemben még azért is tepernie kell, hogy a jövő évben újfent nemzetközi kupában indulhasson. A déliek a forduló előtt a 7. helyen állnak, ami csalódás azután, hogy tavaly az Interéhez hasonló magabiztossággal lettek bajnokok. Nem csoda – pláne az olasz módit ismerve – hogy a kékek már két edzőváltáson is túl vannak.

A hazai pálya mellett az is az Inter mellett szólhat, hogy míg nekik nem kell új hiányzóval számolniuk, addig a nápolyi csapatnál egyelőre kérdéses a gólfefelős, Victor Osimhen játéka.

(Kiemelt kép: Inter/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)