Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Csak a szokásos: a Real a City ellen játszik tavasszal a BL-ben

2016, 2020, 2022 és 2023 után ismét találkozik a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszában a Real Madrid és a Manchester City. Az eddigi négy párharcból kettőt-kettőt vitt el mindkét együttes, miközben mérkőzéseik nem egy emlékezetes momentummal ajándékozták meg a sporttörténelemkönyveket.

Először a Madrid ment tovább szűk 1-0-s összesítéssel, majd 2020-ban a City kettős győzelemmel ütötte el a továbbjutástól a Realt. 2022-ben a spanyolok drámai véghajrá után ünnepelhettek, míg tavaly az angolok egy döntetlen után a visszavágón 4-0-val simázták őket. Utóbbi kettőben közös, hogy mindkét párharc egy-egy BL-győzelem előzménye volt.

A Real minden erejét a találkozóra összpontosíthatja. A La Ligát magabiztos, 8 pontos előnnyel vezetik a „blancók”, a hétvégén ráadásul a Spanyol Kupa döntője miatt nem is kellett bajnokit játszaniuk. Nem kérdés, hogy a City is 100%-os erőbedobással áll bele a párharcba, ők ugyanakkor feszítettebb tempóban vannak, hiszen a Premier League-ben igencsak éles hármas versenyfutás zajlik a manchesteriek, az Arsenal és a Liverpool között.

A felek sérültlistái leginkábba védelmeket érintik. A Real a még év elején kidőlő Thibaut Courtois kapus mellett a szintén régóta maródi Alabára nem számíthanak. A City háza táján Aké és Walker nem bevethető, míg a szintén védő Josko Gvardiol játéka az előzetes hírek szerint kérdéses.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)