Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Tippmix-vb

Dél-amerikai győzelemre van a legnagyobb esély a hazai nyereményszorzók alapján

Az ötszörös világbajnok Brazília számít a vasárnap kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság legnagyobb esélyesnek a Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján.

Mögötte egy másik dél-amerikai ország, Argentína, majd a címvédő francia csapat következik.

A komoly esélyesek közé még Anglia, Spanyolország és Németország került be – a Szerencsejáték Zrt. kommunikáció tájékoztatása alapján.

A brazilok győzelme 4,60-as oddsszal fogadható, az argentinok elsősége pedig 6,00-sal.

Az esélyesek top tízes listájára, a két dél-amerikai együttes mellett csupa európai került fel: Franciaország (6,50), Anglia (8,25), Spanyolország (8,50), Németország (10,00), Hollandia (12,00), Portugália (13,50), Belgium (15,00) és Dánia (26,00). Így a győztes kontinensre vonatkozó fogadási eseményen Európa nyereményszorzója a legalacsonyabb (1,33), megelőzve Dél-Amerikáét (2,90) – más kontinensről érkező vb-győztes óriási meglepetésnek számítana.

Az előzetes erősorrend első tizenkét helyezettje közül Belgium, Dánia, Hollandia, Horvátország és Portugália még nem nyert világbajnokságot. A mezőnyből rajtuk kívül még 19 csapat így van ezzel. Ha valaki arra számít, hogy a katari torna győztese első alkalommal nyer vb-t, tétjének háromszorosát is megnyerheti a Tippmixen és a Tippmixprón.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)