Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Egy gólos hátrányból jutna elődöntőbe a Dortmund

Egy gólos hátrányból várja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját a Borussia Dortmund csapata. A ruhr-vidékiek ugyanis az első mérkőzésen 2-1-re kikaptak az Atlético Madrid csapatától. A spanyolok már a szünetre is két gólos előnnyel vonulhattak, ám a hajrában a németek szépíteni tudtak, a végén pedig a sima győzelemnek is örülhetett az Atléti.

A hétvégén mindkét fél győzelemmel hangolt a visszavágóra. A madridiak hazai környezetben 3-1-re gyűrték le a spanyol bajnokság meglepetéscsapatának számító Gironát. A Dortmund a Bundesliga másik Borussiáját, a Mönchengladbachot múlta felül idegenben 2-1 arányban.

A visszavágón mindkét együttes kénytelen lesz új hiányzó jelentette problémával szembenézni. Az Atlético védője, Lino már az odavágó első félidejében kisárgázta magát a második mérkőzésről. A Dortmund pedig a szépítő gól szerzőjét, Sebastien Hallert nélkülözi majd, de kérdéses Sancho és Bynoe-Gittens játéka is.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)