Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Egy gólos hátrányt dolgoznának le a hazai csapatok a kézi BL-ben

Semmi nem dőlt el a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének két szerdai párharcának odavágóján. A Kielce egy a végletekig kiélezett mérkőzésen 27-26-ra verte otthon a német bajnok és címvédőjelölt Magdeburg ellen, míg a Veszprém hasonló előnyt szertett hazai környezetben az Aalborg 32-31-es legyőzésével.

A német és a lengyel csapat egyébként korábban a tavalyi döntőben talákozott egymással. Az a találkozó is a lehető legszorosabbra sikerült: a rendes játékidő 26-26-os döntetlennel zárult. A hosszabbításban a Magdeburg négy góljára a Kielce csak hárommal tudott válaszolni, így a németeké lett a serleg.

A Veszprém az odavágón alaposan ráijesztett szurkolóira. A bakonyiak 1-6-tal indítottak otthon az Aalborg ellen, majd 15-21-ig többször is mutatott hat gólos dán vezetést az eredményjelző. Momir Ilics csapatában azonban volt tartás, és olykor a játékvezetők jóindulatát sem nélkülözve egy gólnyi előnyt szerzett a visszavágóra.

Az odavágó tanulságait a fogadóirodák is levonták. Amíg otthon toronymagas favorit volt a Veszprém, addig Dániában már az Aalborgot tartják esélyesebbnek. Igaz, közel sem olyan mértékben, mint egy hete a Veszprémet. Más kérdés, hogy láthattuk, hogy ez a pályán mennyire jött ki.

 

(Kiemelt kép: Telekom Veszprém Handball Team/Facebook)

 

 

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)