Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Egyik kedvenc ellenfeléhez megy a City

Egyik kedvenc ellenfelével szemben tehet egy lépést a Premier League újbóli megnyerése felé a bajnoki cím első számú favoritja. A Manchester City – bár csak második a tabellán a forduló előtt – egy meccsel kevesebbet játszott, mint az éllovas Arsenal, így vesztett pontokban jobban áll a londoniaknál.

A világoskékek a a szintén fővárosi Fulham otthonában vendégszerepelnek szombat délután, amely ellen legutóbbi tizenöt(!) mérkőzésének mindegyikét megnyerte. Ellenpéldáért egészen 2011-ig kell visszamenni, ahol viszont rögtön kettőt is találunk. Akkor a Fulham tavasszal és ősszel is elrabolt egy-egy pontot a Citytől.

Pep Guardiola csapata ráadásul a Real Madridtól kapott BL-pofonból is felegyenesedni látszik. A manchesteriek azóta négyből négy találkozót megnyertek, a Chelsea, a Brigthon, a Nottingham és a Wolves közül ráadásul csak utóbbi tudott gólt lőni nekik. A Fulham ezzel szemben elmúlt hét meccséből csak egyet tudott behúzni.

Pánikra viszont semmi oka nem lesz a vendéglátónak, amely a langyos létbiztonságot garantáló 13. helyet foglalja el 44 pontjával. Matematikailag az elképzelhető legjobb helyezés a 9. számukra, míg a legrosszabb forgatókönyv megvalósulása esetén sem kerülhetnek hátrébb a 14. helynél.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)