Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Egyre nagyobb a nyomás a kieső helyen álló Udinesén

A Serie A tekintetében a hosszú távú létbiztonság és a rendszeres élvonalbeli tagság egyik, ha nem a legnagyobb művésze – legalábbis a tabella alsóházában mindenképpen – az Udinese. Az udineieknek idén viszont többet kell ezért izzadnia, mint az általában jellemző a csapatra.

A zebra mezes csapat ugyanis per pillanat a 18., már éppen kiesést jelentő helyet foglalja el az olasz bajnokság tabelláján. Igaz, egy meccsel kevesebbet játszott, mint a körülötte lévők. Vagyis, ha hétfő este az Udinese idegenben legyűri a Leccét, azzal újra saját kezébe veheti a sorsát.

Ez a kihívás azonban nem tűnik könnyűnek, hiszen a tavaly éppen csak bennmaradó Lecce idén komfortosabb helyzetben van. 37 pontjukkal a 13. helyen állnak, s bár matematikailag még nem dőlt el, hogy jövőre is élvonalbeliek lesznek, annyian vannak mögöttük, hogy nemigen van észszerű forgatókönyv, ami a kiesésükkel végződne.

Ráadásul a csapat négy meccse veretlen, szemben az Udinesével, amely az elmúlt nyolc meccsén mindössze háromszor tudott pontot szerezni, akkor is csak 1-1-et. A két csapat egyébként az ősszel Udinében hazai fölény mellett 1-1-es döntetlent játszott egymással.

 

(Kiemelt kép: Udinese Calcio 1896/Facebook)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)