Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Tippmix

Elképesztő mennyiségű fogadás a Fradi BL meccsére

Több mint 877 ezer érvényes fogadás érkezett a Ferencváros-Quarabag BL mérkőzésre.

Összesen 324 ezer tipp érkezett a mérkőzés végkimenetelére, ebből közel 116 ezer volt a döntetlen. Aki a döntetlenre fogadott, 3.40-es szorzóval nyerte vissza a pénzét.

60 ezer olyan fogadás volt, amelyen a „Mindkét csapat szerez gólt” soron az „Igen” kimenetelre érkezett. Akik erre fogadtak, csak a 34. percig kellett izgulniuk és máris elkönyvelhették a nyereményt, amely 3,50-ös szorzóval fizetett.

Miután a 34. percben az azeri góllal ki is alakult a végeredmény, az „1X2 és Mindkét csapat szerez gólt” kombó fogadási esemény kapcsán tizenkétezret is meghaladó számú tipp lett nyerő, 4.35-ös nyereményszorzóval.

Ennél is magasabb nyereményszorzót (8-szoros) könyvelhettek el, akik arra számítottak, hogy a Fradi szerzi meg a vezetést, de a végeredmény döntetlen lesz.

Összesen 152 millió forintot könyvelhettek a játékosok. Azt sajnos nem lehet megtudni, hogy ennek ellenére mekkora profittal zárta ezt a mérkőzést a SZZRT.

Szinte biztosra vehető, hogy ahogy halad előre a BL-nem a Ferencváros, úgy fog még ennél jobban is fokozódni az érdeklődés és a fogadási kedv is.

Fotó: https://bet.szerencsejatek.hu