Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Ellenfelet kap a BL-elődöntőre az FTC

Miután a Ferencváros kedden 13-11-re legyőzte a Népligetben a Barcelonetát, eldőlt, hogy Nyéki Balázs együttese az első csoportkörhöz hasonlóan a másodikat is kvartettje élén zárja a Bajnokok Ligájában. Az FTC így az A-csoport második helyezettjével mérkőzik majd a döntőbe jutásért.

Az „A” jelű kvartett éllovasa jelenleg a Zalánki Gergőt is foglalkoztató olasz Pro Recco, amelyet a legtöbben szeretnének elkerülni, amíg csak lehet. A csoportelsőség kérdését a taljánok hazai pályán rendezhetik le az őket egyetlen ponttal lemaradva követő Novi Beograd csapatával.

A belgrádiak a csoportkör korábbi küzdelmei során egy pontot már elcsentek Zalánkiéktól. A szerbiai meccsen az utolsó negyedben négy gólos hátrányt dolgoztak le a hazaiak, a Pro Recco végül csak büntetőkkel tudta elvinni a győzelemért járó – így már csak – két pontot.

A felek egyébként a sorozat tavalyi és azelőtti döntőjének résztvevői, ahogyan ez az idén is összejöhet. A papírformát viszont azok a finálék sem borították. A Recco 2022-ben még csak büntetőkkel kerekedett felül a belgrádiakon, míg tavaly júniusban már a rendes játékidőben 14-11-es sikert aratott.

(Kiemelt kép: Pro Recco Waterpolo/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)