Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Élő fogadás trükkök

Az élő fogadás alapjai

Az élő fogadás 2022-ben népszerűbb, mint valaha. A sikeres játékhoz pedig érdemes elsajátítani bizonyos trükköket és stratégiákat. Talán nem is gondolnánk, mennyi mindenre kell odafigyelni az élő fogadások során. Megfelelő trükkök és stratégiák nélkül pedig nehéz is hosszú távon boldogulni.

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az élő fogadás világát, illetve hasznos tippeket és útmutatót adunk kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Az élő fogadás világa

Az élő fogadás nem véletlenül annyira népszerű. Játszani egyszerű, az események pedig gyorsak és pörgősek. Szó szerint minden másodpercek alatt megváltozhat, az eredménytől kezdve az oddsok alakulásáig. Ezért szinte lehetetlen unatkozni és folyamatosan résen kell lenni. Főként akkor, ha sok pénzünk múlik rajta. Az élő fogadás tehát még izgalmasabb lehet, mint a hagyományos forma, vagyis az előre megtett, “lezárt” tippek. Valós időben fogadhatunk rá, hogy ki rúgja a következő gólt, ki kap sárga vagy piros lapot, illetve hogyan alakul a mérkőzés kimenetele. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Élő fogadás online

Az internet világa nem szűkölködik az online fogadóhelyek tekintetében. Több megbízható bukméker is várja a lelkes sportfogadókat. Az eseményeket pedig akár élőben is követhetjük. Élőzés közben pedig adatok sokasága segít minket a fogadásban. Felmérhetjük, ki milyen formában van, melyik fél játszik jobban és a játékosok hogyan teljesítenek. Az élő fogadásnál aligha létezik izgalmasabb, ugyanakkor kockázatosabb sem nagyon: minden pillanatban változhat a helyzet. Az élő fogadás interaktív világa szinte olyan, mintha egy játékba csöppennénk, ahol minden másodpercben döntéseket kell hozni. Ha nem vagyunk elég gyorsak, a következő percekben már nem fog annyit hozni egy jó tipp sem, mert folyamatosan csökken a szorzó.

Élőben fogadható sportágak 2022-ben

Aligha meglepő, hogy a legnépszerűbb élőben fogadható sportág a világon a labdarúgás. A többi sport országonként változó. Magyarországon például a kézilabda is ott van a népszerűségi lista elején, de teniszre is szeretünk fogadni. A focit valószínűleg nem kell magyarázni, a kézilabda pedig itthon alapvetően is sokakat mozgat meg. A tenisz az egyik „legszerethetőbb” fogadási sport, hiszen követhető a játékosok adott napi formája és jobban megtippelhető, mi fog történni, ellentétben a csapatsportokkal, ahol többtényezős a függvény.

Élő fogadás számítógépről, laptopról vagy okostelefonról

A jó hír, hogy élő fogadást lényegében bármilyen digitális eszközről végezhetünk, ha van internetkapcsolat. Jobbnál jobb online felületek, streamek és applikációk segítik a maximális élményt, az igazán fanatikusok pedig akár a helyszínről is követhetik az eseményeket és a nyereményszorzók változásait. A legjobb sportfogadó irodák is pontosan ezt csinálják: az embereik a stadionból követik a mérkőzéseket, hogy a leghitelesebb módon tudják kalkulálni az oddsokat.

Online fogadás 2022

Élő fogadás trükkök és stratégiák 2022-ben

A legfontosabb kérdés természetesen az, hogyan lehet sokat nyerni élő fogadásból. A rossz hír, hogy nincs tökéletes sportfogadási stratégia, ami biztosan milliókat hoz a házhoz. A jó hír viszont az, hogy léteznek olyan élő fogadás trükkök és stratégiák, amelyek hosszú távon eredményre vezethetnek. Egy jó módszer tehát alapjaiban határozhatja meg sikerességünket.

Az egyik legnépszerűbb fogadási stratégia a Martingale-módszer. Ennek lényeg röviden az, hogy a vesztes játszmák után dupla téttel fogadunk. A matek szerint így előbb-utóbb visszanyerjük a pénzünket vagy nyereménnyel távozunk. Természetesen sok kérdés és kritika merül fel ezzel a stratégiával kapcsolatban, illetve komoly tőke is szükséges hozzá. Ettől függetlenül több példát is lehetett látni már rá, hogy bejött volna.

Fontos továbbá, hogy tudatosan fogadjunk. Ne tegyük fel az egész házat mindenre és tudjuk, mikor kell megállni. Játsszunk a sportfogadási keret x százalékával az adott napon, és ne ugorjuk azt túl. Nyerő széria esetén érdemes ugyanúgy kiszállni, hiszen előbb-utóbb fordulhat a kocka. A lényeg, hogy tervezzünk előre, ami a pénzügyi keretet és a fogadási módszert illeti.

Élő fogadási stratégiák

Sportfogadás tippek

A sportfogadás során tisztában kell lenni az oddsok, vagyis nyereményszorzók fogalmával. Az odds számítás az esélyek alapján dől el, élő fogadás esetén pedig folyamatosan, akár pár másodpercenként is változnak az arányok. Ahhoz, hogy követni tudjuk a szorzókat, ismerni kell a játékosokat, a csapatokat és egyéb tényezők alakulását. A tippmix során akár részletes elemzéseket is olvashatunk a mérkőzések előtt vagy közben. Lehetséges, hogy egy sérülés vagy rossz forma tönkreteszi az előzetes várakozásokat, élő fogadás esetén ezért minden másodpercben képben kell lenni a történésekkel.

Biztosítsd be a pénzed

Élő fogadás esetén megvan rá a lehetőségünk, hogy különböző taktikákat alkalmazzunk a történésekhez igazodva. Tegyük fel, hogy a Ferencvárosra fogadtunk, a Fradi pedig vezet is 1-0-ra a Videoton ellen, de úgy gondoljuk, a fehérváriak kiegyenlítenek, fogadhatunk úgy, hogy nagy valószínűség szerint jól jöjjünk ki vagy legrosszabb esetben is nullára. Ezt hívjuk ún. biztosítási tippnek. A módszer lépései szerint ilyenkor olyan fogadást kell kötni az adott percben, hogy döntetlen esetén se bukjuk el az előzetesen feltett tétet. Vagy pedig egyszerűen ki is vehetjük azt a cash-out lehetőségének köszönhetően. Például a 80. percben kivesszük az aktuálisan meghatározott nyereményt. Így nem nyerünk annyit, mint amire számítottunk, de pluszban jövünk ki akkor is, ha a Fradi végül nem nyeri meg a meccset az utolsó percekben. Hasonlóan ehhez a módszerhez pedig akár át is fogadhatunk, vagyis a hazai csapat helyett arra tippelünk, hogy kiegyenlít a Videoton vagy megfordítja a mérkőzést. Mondani sem kell, hogy utóbbi eshetőségre mekkora odds és nyeremény várható a mérkőzés hajrájában. Kezdőként célszerű inkább a biztonságra törekedni és kis lépésekben haladni. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy bejön az előzetes tippünk, de még jól jöhetünk ki a mérkőzésből, inkább vegyünk ki az adott nyereményt.

Élő fogadás online vagy kaszinóban

Az élő fogadásnál aligha létezik kényelmesebb. Elég csak lehuppanni a számítógép elé vagy még arra sem lesz szükség, hiszen az ágyból is fogadhatunk az okostelefonról. A szerencsejáték azonban a klasszikus formában is űzhető, ami még jobban átadja annak igazi hangulatát és élményét. Magyarországon teljesen legálisan, exkluzív környezetben lehet játszani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)