Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Kevin Magnussen

Na az milyen? 30 dollárból 30000 dollár egy F1-es sportfogadással?

A 2019-es Szingapúri Nagydíjon történt az eset, mikor két fiatalember az esélytelenek nyugalmával, de bízva a szerencsében és látván az ezerszeres szorzót, 30 dollárt tettek fel arra, hogy Kevin Magnussen megfutja a leggyorsabb kört a versenyen.

Na de mi is történt pontosan?

Magnussen a futam 48. körében 8. pontszerző helyen haladt. Az akkori Haas-ban kocsikázva valljuk be, már ez is egy tisztes pozíció volt. Kevin nagyon jól tudta ezt, így érezhetően a pozíció megtartását tűzte ki célul.

Az 55. körben viszont drasztikusan lassulni kezdett az autója. Olyan mértékben visszaesett, hogy pár kör alatt már az utolsó helyen autózó Robert Kubica is megelőzte.

Nem értette a csapat a drasztikus lassulás okát, mivel a telemetriákon csak annyit láttak, hogy leszorítóerőt veszít az autó fokozatosan.

Nem volt veszíteni való, így Magnussen megkapta a PIT jelzést.
A szerelők gyorsan megtalálták a lassító tényezőt, ami egy terelőlapok közé szorult nejlonzacskó volt!
A Haas megkapta a verseny 58. körére a friss soft gumikat – miközben a mezőny alapvetően hard abroncsokon autózott – és Magnussen mindenkit meglepve megfutotta  a leggyorsabb kört az utolsó pozícióban!

… és lám milyen a sportfogadás

Így a két fiatalember szerencséjének kovácsa egy eltévedt nejlonzacskó lett végül.
A 30 dolláros tétre felmarkolhatták a 30000 dolláros nyereményüket – ami a jelenlegi árfolyamon hozzávetőleg 12 millió forintnyi összeg!

Egy dolog biztos, két Magnussen rajongóval több van a 2019-es Szingapúri Nagydíj óta 🙂

Forrás: covers.com

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)