Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Összejön-e a pontszerzés a Ferrari beugrójának?

Bizonyos szempontból a várakozásoknak megfelelően, bizonyosból viszont meglepetésszerűen alakul a Formula-1 2024-es szezonjának második versenyhétvégéje. Ami az előbbit illeti, ahogyan Bahreinben, úgy most Szaúd-Arábiában is a Red Bull pilótája, Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót.

Arra ugyanakkor nem lehetett számítani, hogy a ferraris Carlos Sainz a versenyhétvége folyamán kényszerül kiszállni egészésgi állapota miatt. A spanyol versenyző vakbélgyulladás miatt műtétre szorul, pénteken pedig az istálló tartalékversenyzője, Oliver Bearman ugrott be a helyére.

A fiatal brit versenyző élete első köreit rótta Formula-1-es időmérőn, amelyben a Q2-ben esett ki. Kis híján az első tízbe is befért, a második etapban mindössze 36 ezredmásodperccel maradt le a még éppen továbbjutó Lewis Hamiltontól.

A Q3-ban végül Verstappen és csapattársa, Perez közé Leclerc ékelődött be, míg a második sort Fernando Alonso teszi teljessé. A harmadik sort a McLarenek, míg a negyediket a Mercedesek „bérelték ki”, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a nyolcadik helyről rajtol.

A bahreinihez hasonlóan a Szaúdi Nagydíj is csütörtök-péntek-szombat lebonyolítású, így a futam szombaton, magyar idő szerint este 6-kor rajtol. Magyarországon az M4 Sport közvetíti.

 

(Kiemelt kép: Scuderia Ferrari/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)