Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Fáradt El-csapatok csatája a BL-ért

Mind az Atalanta, mind az AS Roma képviselte az olasz futballt hét közben a nemzetközi kupaporondon. Mindezt nem ugyanolyan sikerrel, de egyértelműen nem is egyenlő fajsúlyú ellenfelekkel szemben tették, ami viszont közös lehet bennük: az a fáradtság, amely hatással lehet vasárnap esti rangadójukra.

A Roma a csodálatos szezont futó Leverkusen ellen esett ki az Európa-ligából. Az elődöntő első felvonásán otthon 2-0-ra kaptak ki a németektől, majd a visszavágón hasonló előnybe kerültek Paredes tizenegyeseivel. A végén azonban nem bírták a nyomást, a Leverkusen előbb szépített, majd a hajrában veretlenségét is megmentette.

Az Atalanta ezzel szemben a másik ágról bejutott a fináléba. Gasperini együttese a Bayernél szerényebb játékerőt képviselő Olympique Marseille-t verte ki. Az idegenbeli 1-1 után hazai pályán simán, 3-0-ra győztek a kék-feketék. Számukra így megmaradt a lehetőség, hogy az El-ben vívják ki a jövő évi BL-indulást.

A Romának erre már csak a bajnokságban lesz esélye, ahol azonos pontszámmal áll a 6. helyen, mint az 5., már BL-indulást érő pozíciót elfoglaló Atalanta. A helyzet viszont utóbbi csapatra nézve pozitívabb, hiszen Gasperini csapatának van egy elmaradt mérkőzése korábbról, amelyen szintén gyarapíthatja pontjai számát.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)