Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Fél lábbal már most a dobogóra állhat a Girona

Bár leszakadt a listavezetőtől, és már nem a Girona a Real Madrid első számú üldözője, a spanyol kiscsapat továbbra is messze van a kipukkadástól. Michel együttese 65 ponttal a harmadik, két egységgel a második Barcelona mögött, és héttel az üldöző Atlético Madrid előtt.

A „Matracosok” ugyanakkor most faraghatnak a hátrányból, hiszen szombat délután a Wanda Metropolitanóban fogadják a Gironát. Az Atlétinek ez már a második mérkőzése a héten, szerdán ugyanis a Bajnokok Ligájában volt jelenésük. Simeone együttese a negyeddöntőben – szintén otthon – 2-1-re győzte le a Borussia Dortmundot.

Tekintettel a két csapat közötti differenciára, a találkozó meghatározó lehet a bajnokság hajrájára nézve. Ha az Atlético otthon tudja tartani a három pontot, azzal teljesen nyílttá teszi a még ezután hátralévő hét fordulóra az éremkérdést. Ha viszont a Girona tudna győzni, azzal a fél mancsát már rá is tenné a bajnoki bronzra.

A bukmékerek enyhén előbbi felé hajlanak: enyhén az Atléticót favorizálják. A két csapat támadójátékában viszont bíznak, úgy látják: valószínűbb a gólváltás, minthogy bármelyik csapat is bekapott találat nélkül hozza le a meccset.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)