Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Felesleges számolgatnia a Fradinak a zárókör előtt

Bár a Ferencváros már biztos elődöntősnek mondhatja magát a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, a zöld-fehérek utolsó mérkőzésének is komoly tétje van a sorozat második csoportkörében. Amennyiben ugyanis a Fradi nyerni tud a Barceloneta ellen otthon, úgy jó eséllyel elkerülheti a rettegett Pro Recco gárdáját.

Mindez akkor is összejöhet, ha az FTC-nél időrendben előbb játszó Olympiakosz kikap a Bresciától, ám elnézve az olaszok 0 gyűjtött pontját, erre kevésbé érdemes alapozni. Emellett a másik kvartettben a Recco első helye sem biztos még, ugyanakkor a pillanatnyi csoportmásodik Novi Beograd ellen ők is esélyesként ugranak a hazai medencébe.

A Fradi egyébként eddig ellentmondást nem tűrően menetel a BL-ben: az első csoportkörben a megszerezhető 18 pontból 17-et begyűjtöttek, egyetlen vesztett pontjuk az utolsó, már bőven tét nélküli, idegenbeli meccsükhöz fűződik. A Barceloneta százszázalékos mérleggel abszolválta az első csoportkört, a másodikban ugyanakkor már kevésbé veretes a mérlege.

Eddigi öt mérkőzéséből csak a pont nélkül álló Brescia elleni kettőt nyerte meg a most zajló csoportkörben. Az Olympiakosz ellen oda-vissza kikapott, igaz, hazai pályán a rendes játékidőben döntetlennel zárt, megrövidítve egy ponttal a pireusziakat. A Fradi elleni „odavágón” otthon 8-10-es vereséget szenvedtek a spanyolok.

(Kiemelt kép: FTC Vízilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)