Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
FTC - Győr

Félig hazai pályán a Győr a BL négyesdöntőjében

Dán, francia, német és magyar csapatok vívják a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourját. Az Esbjerg, a Metz és a Bietigheim mellett hazánkat a Győri ETO képviseli. A négyesdöntő a szombati elődöntőkkel indul, amelyek közül az elsőt a magyar együttes játssza.

A kisalföldiek ellenfele az az Esbjerg lesz, amely a csoportkörben oda-vissza megverte azt a Ferencvárost, amellyel a Győrnek meggyűlt idén a baja hazai porondon. Az év közben edzőt váltó ETO-nak ugyanakkor bizakodni is van oka, a negyeddöntőben a sorozat elmúlt három kiírásának győztesét, a Viperst ütötték ki.

A másik ágon a papírforma jóval egyértelműbb mérkőzést ígér. A Bietigheim annak ellenére, hogy kiváló szezon fut, és nem érdemtelenül jutott a FinalFourba, egyértelműen a Budapesten rendezett négyesdöntő meglepetéscsapata. A bukmékerek nem is adnak nekik sok esélyt a Metz ellen.

A franciák a negyeddöntőben komoly skalpot szedtek: kettős győzelemmel ütötték ki a románok kirakatcsapatát, a CSM Bukarestet. A Bietighem nevéhez ugyanakkor nem kisebb fegyvertény fűződik. A németek a dán Odensénél bizonyultak jobbnak összesítésben két góllal.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)