Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Fontos főpróba előtt Golovin válogatottja

Utolsó főpróbáját teljesíti a magyar női kézilabda válogatott az olimpiai selejtezők előtt. Golovin Vlagyimir csapata az Euro-kupa utolsó körében lép pályára, amelyben Ausztriát fogadja. A torna eddigi küzdelmei a papírforma szerint alakultak, Norvégia minden meccsét megnyerte, míg a mieink csak az északiak ellen buktak.

A hazai 31-38 – pláne tartalékos kerettel – vállalható kudarc volt, a csütörtöki 33-18-as vereség viszont már rosszabb képet fest a közeljövőre nézve. A torna szerényebb képességű csapatait, Svájcot és Ausztriát egyébként mindhárom, ellenük vívott találkozón legyőzte a Golovin-csapat.

A mieink fókuszában már az ötkarikás játékokon való részvételért zajló kvalifikációs torna van, amelyet jövő héten rendeznek meg. A debreceni csoportban Magyarország mellett Svédország, Kamerun és Japán küzd majd az olimpiai részvételért. Az Euro-kupa részvevői közül egyébként nem lesz más érdekelt azon a tornán: a norvégok már megváltották jegyüket, míg a svájci és az osztrák csapat a selejtezőre sem jutott ki.

A mostani, magyar-osztrák találkozó „odavágóját” egyébként szűken a magyar csapat nyerte (32-34), amelytől a bukmékerek hazai környezetben simább győzelmet várnak. A gólok számában viszont csökkenésre számítanak, a határt jóval a múltkori, 66-os szám alá húzták.

 

(Kiemelt kép: MKSZ/Kovács Anikó)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)