Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Fontos láncszemek hiányoznak a Barcából a BL-visszavágón

Szó szerint semmi, még a párharc első mérkőzése sem dőlt el a Barcelona és a Napoli BL-nyolcaddöntőben. A felek 1-1-re végeztek Nápolyban, Lewandowski góljára Osimhen válaszolt. Mindkét kapu alatt adódtak meleg pillanatok a meccs folyamán, az olaszok portáján valamivel több.

A februári odavágót még viharvert nagycsapatok találkozójaként lehetett aposztrofálni, s bár azóta rosszabb egyik klubnál sem lett a helyzet, a szezon egészét tekintve maradéktalanul egyik oldal szimpatizánsai sem lehetnek boldogok. A cél tehát adott a Napolinak és a Barcának is: megpróbálni a jelen formájukban lehetetlennek tűnőt, és a BL-ben nagyot alkotni.

Hiányzók terén a katalánok állnak rosszabbul: Pedri, Gavi és de Jong személyeiben egy komplett belső középpálya hiányzik. Rajtuk kívül Baldé és Ferran Torres sem bevethető. A Nápoly ezzel szemben a gálakezdőből szinte mindenkire számíthat, kivéve azt a Zielinskit, aki miután nem hosszabbít a klubbal, kikerült annak tavaszi BL-keretéből.

Az odavágó óta egyébként mindkét csapat jóval kielégítőbb eredménysort kalapált össze, mint tette azt korábban. A Barca három meccsen gólt sem kapott a La Ligában, egy bilbaói döntetlen mellett két győzelmet aratott. A Napoli bár kétszer ikszelt, a Juvetnus 2-1-es és a Sassuolo 6-1-es legyőzése pozitív képet fest.

Ez egyébként a két csapat harmadik találkozása a nemzetközi kupák tavaszi szakaszában. 2020-ban a BL-ben és 2022-ben az EL-ben is a Barcelona jutott tovább.

Barcelona – Napoli
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő
kedd, 21.00
TV: M4 Sport

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)