Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Háromesélyes rangadóval kezd a Fradi a második csoportkörben

A labdarúgó szakosztályhoz hasonlóan a Ferencváros férfi vízilabdázói is belefutottak a görög Olympiakoszba a nemzetközi kupa tavaszi küzdelmei során. Igaz, a pólósok mindezt a csúcssorozatban, a Bajnokok Ligájában teszik, méghozzá a második csoportkörben.

Ahová a zöld-fehérek kis híján teljesen makulátlan mérleggel jutottak be. Vogel Somáék hat győzelmet arattak az első körben abban a csoportban, amelyben a Jadran ST és a Jadran HT mellett a Crvena zvezda voltak az ellenfelek. A totális söprésbe csak az rondít bele, hogy utolsó, már bőven tét nélküli meccsét csak hosszabbításban nyerte meg az FTC. Tette mindezt idegenben, a csoport második helyezttjével szemben.

Az Olympiakosz ezzel szemben csak másodikként kvalifikált saját kvartettjéből, ám pusztán ezt összehasonlítani félrevezető lehet. A görögök ugyanis a többek közt Zalánki Gergőt is soraiban tudó Pro Recco csoportjából érkeztek. A világelithez tartozó olaszok ellen ráadásul otthon és idegenben is csak a lehető legszűkebb vereséget szenvedték el.

FTC 1,96, Döntetlen 6,50, Olympiakosz 2,28

Az FTC-t és az Olympiakoszt a bukmékerek hasonló szintre teszik, a mérkőzés előtt a pályaválasztót ítélik meg valamivel esélyesebbnek. A csekély különbség nem véletlen. A két gárda eddigi öt találkozójából háromszor ugyanis döntetlennel zárult a rendes játékidő. A többnyire kiélezett összecsapások során – szintén a rendes játékidőt figyelembe véve – egyszer sem mentek 20 gól fölé a felek.

Gólok száma 21,5 felett 1,83 21,5 alatt 1,83

Az FTC-Olympiakosz meccs szombaton este 20:30-kor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti.

 

(Kiemelt kép: FTC Vízilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)