Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Gólokhoz köthető fogadás típusok

Gólokhoz köthető fogadás típusok

Gólok alatt/felett

Nagyon népszerű fogadás típus. Különösen ajánlott akkor, amikor semmilyen megérzésünk sincs a nyertessel kapcsolatban

Itt azt kell eltalálnunk, hogy a megadott gólszámhoz képest több vagy kevesebb gól lesz a mérkőzésen.

Ha például 2,5 a megadott gólszám (ez a leggyakoribb), akkor a “több gól lesz” tipp, akkor nyertes, ha legalább 3 gólt szereznek a csapatok (mindegy, hogy melyik csapat). Azaz, ha 3:0 vagy 2:1 a végeredmény, akkor is nyertes a szelvényünk.

Gólok száma pontosan

A kiválasztott mérkőzésen szerzett találatok számát tippelhetjük meg. Itt is összeadódik a csapatok által szerzett gólok száma. Fogadhatunk akár arra is, hogy nem lesz gól a mérkőzésen (tehát 0 gól). Amennyiben itt tippelünk arra, hogy nem lesz gól, az pontosan ugyanaz a fogadás, mintha a pontos végeredménynél a 0:0-t fogadjuk le.

Mindkét csapat szerez gólt

Nagyon egyszerű fogadási típus. Itt, ha igennel tippelünk, akkor mindkét csapatnak kell legalább egy gólt szereznie, ahhoz nyertes legyen a szelvényünk. Amennyiben nem a tippünk, akkor is nyerünk, ha csak az egyik csapat szerez gólt, de akkor is ha egyik sem.

Gólt szerző csapat

Ez egy kicsit összetettebb fogadási típus. Négyféle opció közül választhatunk. Tippelhetünk arra, hogy nem találnak be a csapatok (nincs gól) és arra is, hogy mindkét csapat betalál. Tippelhetünk arra is, hogy csak a hazai vagy csak vendég csapat szerez gólt.

Gólszerző

A mérkőzésen gólt szerző játékosra tippelhetünk.

Első/utolsó gól szerzője

Ennél a fogadási típusnál, azt kell megtippelni, hogy melyik játékos szerzi az első vagy épp az utolsó találatot a mérkőzésen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)