Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Három német és egy román csapat az Európa-liga Final Fourjában

Három német és egy román csapat jutott be a második számú európai kézilabda kupa sorozat négyes döntőjébe. Az Európa-liga Final Fourját a Rhein Neckar Löwen, a Flensburg és a Füchse Berlin mellett a Dinamo Bukarest vívja majd. Annak ellenére, hogy nem a Bundesligából érkezik, utóbbi gárdát is hiba lenne lesajnálni.

Sőt, a román csapat az egyetlen a mezőnyben, amely a bajnoki cím várományosa. Ez persze torz összehasonlítás, hiszen amíg a Bundesligában magas a színvonal és sűrű a mezőny, addig a román bajnokságot főként a Dinamo Bukarest teszi föl Európa kézilabda térképére.

A német csapatok szemléltetik is, hogy milyen szoros bajnokságból érkeznek. Amennyire egy európai kupa döntő tornáján ez lehetséges, szinte a tabella minden fertálya képviselteti magát. A Füchse éppen egyre romló esélyekkel küzd a bajnoki címért a Magdeburggal, 2. helye, és ezzel BL-szereplése ugyanakkor biztosnak mondható.

Ennek éppen az a Flensburg látja kárát, amely két hátralévő meccsen már biztosan nem fogja ledolgozni 6 pontos hátrányát a berliniekkel szemben. A Rhein Neckar ugyanakkor a középmezőnyt képviseli: a löweniek a 11.-ek a Bundesligában, és a top 10-be kerüléshez is komoly hajrára lesz szükségük.

(Kiemelt kép: Rhein-Neckar Löwen/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)