Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

„Hatpontos” kiesési rangadó a Premier League-ben

FA-kupa mérkőzések miatt több találkozó is halasztva van hétvégéről, ám így is hoz rangadót a Premier League 29. fordulója. A 24 ponttal a 17., még éppen bennmaradást érő helyen álló Nottingham látogat ahhoz a Lutonhoz, amely három egységgel lemaradva üldözi a Forestet.

A kiesési harc szempontjából létfontosságú mérkőzés nyugodtan nevezhető hat pontosnak, hiszen a Nottingham éppen ennyire növelné előnyét riválisával szemben, ami a Luton számára nagyon rossz felvezetése lenne az utolsó kilenc fordulónak.

A tündérmesébe illő sztorit író Luton egyébként mindent megtesz azért, hogy szerethető legyen. Mérkőzéseik rendre gólgazdagok, még ha sokszor ez pontszerzéssel nem is párosul. Ennek ékes példája a szerdai, Bournemouth elleni mérkőzés, amelyen a félidőben 3-0-ra vezettek, a végén mégis vereséggel távoztak.

Nyeretlenségi szériájuk ezzel már másfél hónapos. Igaz, nagyon a Nottingham sem büszkélkedhet, az elmúlt egy hónapban ők sem tudtak győzelmet aratni. A két csapat őszi bajnokiján egyébként 2-2-es döntetlen született. A Notthingham két gólos előnybe került, egészen a végéig vezetett, ám a Luton a 92. percben lőtt góllal pontot tudott menteni.

 

(Kiemelt kép: Nottingham Forest/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)