Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Hazai pályán lépne a továbbjutásért a Volán

A Fehérvár AV19 jégkorongcsapata egy fontos sikert már elért az osztrák liga idei kiírásában. A Volán az alapszakaszban megszerzett 2. helyezéssel biztos résztvevője a Bajnokok Ligájának. Kiss Dávid vezetőedző ugyanakkor úgy nyilatkozott: maximális elégedettséggel csak a bajnoki cím megnyerése töltené el.

Az alapszakaszban nyújtott teljesítményének köszönhetően a Fehérvár a győztes Klagenfurt után másodikként választhatott ellenfelet a playoffra. A csapat választása – közös döntés alapján – arra a Val Pusteriara esett, amelyet négy éve simán intézett el a Volán. Az akkori rájátszásban a fehérváriak söpréssel, összesítve 24-9-es gólkülönbséggel ütötték ki az olaszokat.

Az idei párharc azonban ennél jóval szorosabb: az ötödik felvonást döntetlen állásról várják a felek. Mindkét csapat hozta ugyanis két-két hazai meccsét. A Volán két 3-2-es, míg a Pusteria egy 4-3-as és egy 2-1-es sikert tudhat maga mögött.

Az alapszakaszbeli meccsek közül egyébként mind a négyet a Volán nyerte, az olaszok csak a második hazai fellépésükön tudták egy gólra megközelíteni a magyar csapatot. Amennyiben a Fehérvár győzni tud a párharc ötödik meccsén, úgy szerdán már a továbbjutásért léphet jégre idegenben.

Hydro Fehérvár AV19 – Val Pusteria

ICEHL, rájátszás

március 11., hétfő 19:30

 

(Kiemelt kép: Hydro Fehérvár AV19/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)