Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Helycsere lehet a dobogón az év utolsó olasz meccsén

Még a Serie A dobogójáról is letaszíthatják a Juventust az év utolsó olasz bajnokiján. A korábbról elhalasztott mérkőzést az Atalanta és a Fiorentina vívja, melyek közül előbbi lehet az elvkövető. Gasperini együttese ugyanis mindössze két pontra van lemaradva a Juventustól, amely már minden mérkőzését lejátszotta.

Előny lehet az Atalanta számára, hogy velük ellentétben a Fiorentinának a világon semmi nem múlik a találkozón. A Viola sorozatban harmadszor indul a Konferencia-ligában, miután a 8. helyen állva egyaránt 4-4 pontra van az előtte álló Laziotól és az őt (már nem) üldöző Torinótól.

A két csapat ráadásul ellentétes szájízzel néz a szezon utolsó találkozója elé. Az idegenbe utazó Fiorentina ugyanis egymás után másodszor bukta el az Ekl döntőjét. Amíg tavaly a West Ham, úgy idén az első kieséses körben a Ferencvárost kiejtő Olympiakosz győzte le őket a fináléban.

Ezzel szemben az Atalanta éppen a nemzetközi porondon koronázta meg szezonját. Egy osztállyal feljebb, az Európa-ligában nem álltak meg a Liverpool kiejtése után. A döntőben simán, 3-0-ra verték meg azt a Leverkusent, amelyet azelőtt az egész szezonban senki nem tudott legyőzni.

(Kiemelt kép: Atalanta Bergamasca Calcio/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)