Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Hollandia az Eb, Kanada a Copa América előtt főpróbázik

Kanada érdemben a 2022-es katari világbajnokságon való szereplésével került vissza az élfutball térképére. Az amerikai ország válogatottja ugyan olykor szép játékkal rukkolt elő, pontot azonban nem tudott szerezni, és gólt is csak egyet, amelyhez grátiszként a marokkói Aguerd tett hozzá még egyet egy öngól formájában.

A kanadaiak keretében immár több topjátékos is futballozik. Legjobb támadójuk, Jonathan David a francia Lille-ben rugdossa a gólokat, míg Alphonso Davies per pillanat még a Bayern balbekkje. Az ő neve kapcsán ugyanakkor egyre többet hallani a Real Madrid érdeklődéséről.

Csütörtökön Hollandiával játszanak barátságos mérkőzést. A találkozó az Oranje esetében az Európa-bajnokságra, míg Kanada számára a Copa Américára való felkészülést szolgálja, amelyen meghívottként vesznek majd részt az észak-amerikaiak.  A tornán Argentína, Peru és Chile csoportellenfele lesznek.

Hollandia arra az Eb-re hangolódik, amelyen a csoportkörben Ausztria, Lengyelország és Franciaország válogatottjával kell majd megvívnia a továbbjutásért. A bukmékerek egyértelműen a hollandok sikerére számítanak, Kanada sikerére 7-szeresnél is több pénzt fizetnének.

(Kiemelt kép: KNVB/Facebook)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)