Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Idén elkerüli egymást a két favorit az elődöntőben

A kézilabda klubszezon utolsó, és egyben legnagyobb presztízzsel bíró eseményére kerül sor szombaton és vasárnap. A Magdeburg, a Kiel, a Barcelona és az Aalborg részvételével megrendezik a férfi Bajnokok Ligája négyesdöntőjét.

A Magdeburg és a Barcelona a tavalyi Final Fourban is ott volt, egymás elleni elődöntőjüket 40-39-re a németek nyerték. Ők végül az aranyérmet is megszerezték, a katalánok pedig vasárnapi győzelmükkel a dobogó harmadik fokára azért odaértek.

A fogadóirodák idén is ezt a két csapatot tartják a legesélyesebbnek a sorozat megnyerésére. Ebben ugyanakkor kétségkívül szerepet játszik az is, hogy ezúttal elkerülik egymást az elődöntőben. A Barcelona a Kiellel mérkőzik meg, míg a Magdeburg a negyeddöntőben a Veszprémet legyőző Aalborggal néz szembe.

A végső győzelemre megadott nyereményszorzók szerint a trófea felemelésére a Barcelonának van a legnagyobb esélye. Őket nem sokkal elmaradva követi a tavalyi év győztese, a Magdeburg. Az Aalborg végső sikere már igen szép summát fizet, míg a bukmékerek a nehéz szezont maga mögött tudó Kielt érzik a legkevésbé ütőképes csapatnak.

(Kiemelt kép: FC Barcelona Handbol/Facebook)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)