Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Idén még nyeretlen az Eb-re készülő török csapat

Piros-fehér mezes válogatottak találkoznak az Eb-felkészülés jegyében a hétfői UEFA-játéknapon. A kontinensviadalra pótselejtező útján kijutó Lengyelország a 2024-es naptári évben még nyeretlen Törökországot fogadja Varsóban. A meccsnek magyar vonatkozása is lesz, hiszen a sípot az NB I egyik legjobb játékvezetője, Berke Balázs fújja majd.

A lengyelek alaposan meg is izzadtak az említett pótselejtezőn. Az első körben az észteket még az elvárható könnyedséggel, 5-1-re verték, a kijutásról döntő találkozót viszont csak büntetőpárbajban nyerték meg Wales ellen.

A törökök selejtezőcsoportjuk megnyerésével egyenes ágon jutottak ki, így idén – a magyarokhoz hasonlóan – még csak felkészülési meccseket játszottak. Abból viszont hármat is, ám egy kivételével mindet elbukták. Magyarország után Ausztria méretes, 6-1-es pofont kevert le nekik, a napokban azonban ikszelni tudtak az olaszokkal (0-0).

Az Európa-bajnokságon egyik együttes sem került könnyű csoportba. A lengyelek Ausztria, Hollandia és Franciaország ellenfelei lesznek. Törökország pedig Grúzia, Portugália és Csehország mellé kapott besorolást.

(Kiemelt kép: mlsz.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)