Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Ismét táblához áll a darts elitje

Ha csütörtök, akkor darts Premier League. A sorozat kilencedik estéjén szokás szerint egyenes kieséses rendszerben küzd meg egymással a nyolc meghívott versenyző. A sorsolás ezúttal úgy alakult, hogy csak egy angol „házi” mérkőzés lesz az elődöntőért zajló körben. Ez a legutóbbi vb döntőjének párosítása, vagyis Humphries és Littler összecsapása lesz.

Az este második mérkőzésén a múlt csütörtök döntőse, Michael Smith lép táblához, aki a fináléban akkor épp Humphriesszal szemben maradt alul. Ellenfele az a Michael van Gerwen lesz, aki azon a tornán az első kört sem élte túl.

A folytatásban a mostanában nem túl jó formában lévő Nathan Aspinall következik, aki az idei PL-ben kétszer jutott döntőbe, amelyek közül egyet tudott megnyerni. Vetélytársa a sorozat összesített tabellájának utolsó előtti, 7. helyén álló Gerwyn Price lesz.

Az este legegyoldalúbbnak várt mérkőzésén a PL-táblázat sereghajtója, Peter Wright próbálja majd borítani a papírformát. Rob Cross ellen azonban nem lesz könnyű dolga. Legutóbbi öt találkozásuk alkalmával mindig az angol örülhetett.

 

(Kiemelt kép: Professional Darts Corporation/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)