Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Itt a végállomás Marozsán legyőzőjének?

Hamar elfogytak a magyarok az idei Roland Garrosról, miután Udvardy Panna és Fucsovics Márton után Marozsán Fábián is búcsúzott. Utóbbi hóhéra Grigor Dimitrov volt, aki a papírformának megfelelően, megérdemelten győzte le a magyar teniszezőt, ám a negyeddöntőben már nagy fába kényszerül vágnia fejszéjét.

A bolgár a legjobb nyolc között az új generáció egyik üstökösével, Jannik Sinnerrel talákozik. Bár világranglistás 10. helyével Dimitrov sem számít kishalnak, az olasz második helye az ATP-rangsorban jól mutatja, hogy papíron ki a találkozó esélyese.

Sinner eddig a Garroson is meggyőző, négy meccsén mindössze egy szettet veszített. Előbb Eubanks, majd Gasquet és Kotov ellen is bukott játszma nélkül masírozott tovább, egyedül a hazai közönség előtt játszó Moutet tudott makulát ejteni az olasz mérlegén.

Mostani ellenfele ugyanakkor ugyanilyen lőlappal büszkélkedhet. Marozsán mellett Kovacsevicset is nullázta, Hurkacz ellen pedig hiába volt mindhárom szett rendkívül szoros, szintén mindet megnyerte. Egyedül Bergs tudott egy játszmát elhozni Dimitrovtól. A bukikat azonban nem hatja meg a bolgár meggyőző eredménysora, az oddszokat látva egyértelműen sima Sinner-sikert várnak.

(Kiemelt kép: Facebook/ROLAND GARROS)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)