Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Magyar - Szerb - Szoboszlai

Jöhet az év meccse

Szombaton este 20:45-től sorsdöntő mérkőzésre kerül sor a Puskás Arénában, ahol az eddig remekül menetelő, és a csoportját egy meccsel kevesebbet játszva is vezető magyar válogatott a szerbek legjobbjai ellen lép pályára. A tét ezúttal is hatalmas, az összecsapás győztese ugyanis már szinte fél lábbal a jövő nyári németországi Európa-bajnokságon érezheti magát.

Marco Rossi legénysége néhány hónappal ezelőtt idegenben, Belgrádban már egyszer legyőzte a mostani riválisát, minden bizonnyal ez még inkább fokozhatja majd déli szomszédaink elszántságát, ám a telt házas stadion, a Puskás Aréna elképesztő légköre a mieinknek adhat plusz energiát.

Nehezíti a helyzetünket, hogy a védelem tengelyéből kidőlt Willi Orbán, márpedig a lipcsei klasszist nehéz lesz pótolni, a várható nagy rohamok közepette szükség lenne a nyugalmára, de azért bízzunk benne, hogy nélküle is sikerül megóvni a kapunkat.

A túloldalon is lesz neves hiányzó, a Juventus kiváló középcsatára, Dusan Vlahovics szintén sérülés miatt kényszerül kihagyni az összecsapást.

Amennyiben sikerrel vesszük ezt az akadályt, már akár a jövő héten, Litvániában kiharcolhatjuk az egyenes ági továbbjutást, de egy döntetlen esetén is nagyot léphetünk a célunk felé, persze ehhez jól jönne egy kis segítség, vagyis hogy Montenegró pontot vagy pontokat veszítsen.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban mi mást is ajánlhatnék, mint hazai győzelmet, reményeim szerint este fél 11 óra tájékán örömmámorban úszhat majd a Puskás Aréna hatvanezres nézőserege, no és az otthon, a készülékek előtt helyet foglaló többi magyar szurkoló.

Odds: 2,75

Várható összeállítások:

MAGYARORSZÁG: Dibusz – Fiola, Lang, Szalai, Nego – Kerkez, Nagy, Styles, Sallai, Szoboszlai – Varga

SZERBIA: V. Milinkovics-Szavics – Veljkovics, Gudelj, Pavlovics –  Radonjics, Kosztics, Makszimovics, Sz. Milinkovics-Szavics, Ilics, Tadics – Mitrovics.

A találkozót az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)