Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Karnyújtásra a Copa döntője az argentinoknak

A sorsolás terén sem mondhatja magát szerencsétlennek a Copa América megnyerésének legfőbb esélyese, Argentína válogatottja. Scaloni együttese ugyanis Kanadával játszik a fináléért, míg a másik ágon az eddig egyaránt jól kinéző Uruguay és Kolumbia mérkőzik.

Messiék egyszer már találkoztak a kanadaiakkal a torna során, hisz egy azonos csoportban szerepeltek. A nyitófordulóról sok szép emléke viszont nincs Kanadának, a számtalan helyzetet kidolgozó argentinok simán nyertek 2-0-ra.

Az „Albiceleste” aztán annak rendje és módja szerint végig is nyerte csoportját, Chile ellen egyszer, míg Peru ellen ismét kétszer köszöntek be, miközben saját kapujuk érintetlen maradt. A negyeddöntőben Ecuadoron büntetőpárbajban léptek túl.

Kanada eddig csak Perut tudta rendes játékidőben legyőzni a tornán, ez egy Chile elleni iksszel kiegészülve elég volt a továbbjutáshoz. A negyeddöntőben tizenegyesekkel múlták felül Venezuelát.

 

(Kiemelt kép: Copa América/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)