Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két csalódott és „megbízhatatlan” csapat találkozik a PL-ben

Sem a Chelsea, sem a Newcastle nem lehet elégedett az idei szezonjával. A londoniak az elmúlt átigazolási időszakokban elköltött tetemes pénzösszegek, míg a vendégek a tavalyi BL-kvalifikációt érő szereplés fényében lehetnek csalódottak.

A 40 pontos Newcastle jelenleg 10., míg a 36 egységet gyűjtő Chelsea a 11. a Premier League tabelláján. A nemzetközi kupás szereplést érő helyek megcsípéséhez lassan több kéne, mint puszta feltámadás.

A két csapat teljesítményének hektikusságát jól jelzi, hogy mindketten benne vannak abban az öt csapatban, amelyek győzelemből és vereségből is legalább kétszámjegyű mennyiséget tudnak felmutatni.

A pályaválasztó Chelsea egyébként öt mérkőzés után nyerne újra (rendes játékidőben) a Newcastle ellen. Ezen időszakban ugyanis egy hosszabbításos Ligakupa-továbbjutás mellett két bajnoki vereség mellett egy-egy bajnoki és felkészülési meccsen elér iksz a mérleg a „szarkák” ellen.

A Chelsea-sikereknél jóval többször teljesült viszont a gólváltás. Ugyanezen az öt találkozón csak egyen nem rezdült mindkét csapat hálója. A 2022-es találkozón a Newcastle győzött 1-0-ra.

Chelsea – Newcastle

Premier League, 28. forduló

hétfő, 21.00

Tv: Match4

 

(Kiemelt kép: Chelsea Football Club/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)