Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két éve sikerült a Veszprémnek az, ami most Final Fourt érne

Nem alakult jól magyar szempontból a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköre, holott mindkét magyar együttes is továbbjutott. Csoportbeli helyezéseik okán viszont egyből a nyolcaddöntőben egymásba futott a Szeged és a Veszprém, vagyis a tavasz első adandó pillanatában megfeleződött a magyar csapatok száma.

A párharcból – a papírformának megfelelően – a Veszprém került ki győztesen. Momir Ilics együttese már a szegedi odavágón eldöntötte a továbbjutás kérdését: a bakonyiak 37-30-ra győztek idegenben. A hazai visszavágó már csak formalitás volt, amelyen miheztartás végett egy újabb hét gólos verést (39-32) mértek a Szegedre.

A Veszprém mindeközben 24 hibátlan mérkőzéssel áll a magyar bajnokság élén, vagyis nem igen érheti szó a házat Ilicséknél. A negyeddöntőben ezzel együtt már bizonyosan keményebb dió érkezik a szegedieknél. Az Aalborg már a csoportkörből a legjobb 8 közé kvalifikált, hiszen a Szeged csoportjában másodikként futott be a THW Kiel mögött.

A felek legutóbb a BL 2021/22-es szezonjában találkoztak, akkor is a negyedöntőben. Két éve a Veszprém hazai pályán 36-29-es győzelmével vaskos előnnyel utazhatott a dániai visszavágóra, ahol még az is belefért, hogy az  Aalborg 37-35-re megnyerje a találkozót. A bukmékerek szerint az odavágó tekintetében idén is hasonló forgatókönyv valósul meg.

 

(Kiemelt kép: Telekom Veszprém Handball Team/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)