Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két komoly zakóba belefutó csapat egymás ellen javítana

Folytatódik a válogatott „szünet”, amelyet persze csak a klubok háza táján hívnak így, hiszen a nemzeti csapatuknál számításba vett labdarúgók számára ez minden, csak nem pihenő. A hétfői játéknapon két olyan válogatott is farkasszemet néz egymással, amelyek egymáséval merőben ellentétes ívet írnak le.

Svédország nemigen lehet elégedett közelmúltbeli teljesítményével. A skandináv együttes a Nemzetek Ligájában kipottyant a C-divízióba, míg az Eb-selejtezőben hamar elszállt, a belgák és az osztrákok mögött gyakorlatilag nem is volt érdemi esélyük a kijutásra.

Az albánok ezzel szemben felfelé törnek. Bár a Nemzetek Ligájában ők sem parádéztak, a fontosabb sorozatban, az Eb-selejtezőben remek eredményt értek el. A cseh és a lengyel válogatott mellől az E-csoport győzteseként váltottak jegyet a németországi kontinensviadalra.

Egy-egy barátságos meccsen már mindkét csapat túl van a mostani etapban is. A svédek kiadós, 5-2-es vereséget szenvedtek Portugália ellen csütörtökön. Az albánok pénteken hasonló különbséggel, 3-0-ra kaptak ki Chilétől. A felek ebben az évezredben, 2004 és 2009 között háromszor találkoztak. A mérkőzéseken testvériesen osztoztak: egy-egy siker mellett egy iksz sült ki a mérkőzésekből.

 

(Kiemelt kép: Federata Shqiptare e Futbollit/Facebook)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)